top of page
Thecla Revet-van de Laar, gewichtsconsulent en voedingsadviseur bij Gewicht en Voeding Ridderkerk

Hallo, ik ben Thecla

Jouw hulp naar een gezond gewicht

Aangesloten bij BGN gewichtsconsulenten Nederland

Aangesloten bij

 Wil jij:

  • meer energie krijgen?

  • afvallen of aankomen: een gezond gewicht krijgen?

  • dit gewicht blijvend houden?

 

Heb  je:

  • al heel veel pogingen gedaan om af te vallen

  • alle dieetboeken al gelezen

  • kom je steeds na het "lijnen" weer aan?

Ik ben de opleiding tot gewichtsconsulent gaan doen om achter het geheim te komen hoe je kunt afvallen op een gezonde manier en hoe je dan ook nog eens op dat gewicht kan blijven.

Altijd die 7 kilo die ik nog wilde afvallen.

Het ene moment was ik enorm streng voor mezelf (maandag t/m donderdag) en op andere dagen (vrijdag t/m zondag) liet ik mezelf teveel gaan. Ook wist ik niet goed wat nou gezonde voeding was.  Op zaterdag kocht ik het zoveelste dieetboek (zoals o.a. van Sonja Bakker) en op maandag begon ik....weer. Na een goede start maakte ik vervolgens alleen nog maar de lekkerste recepten uit het boek.

Het geheim?

Helaas, er bestaat geen wondermiddel. Het geheim zit in de verandering van leefstijl, en zo dat dit bij jou past en je dit voor de lange termijn kunt volhouden. Niet door minder te eten, niet door maaltijdvervangers te gebruiken maar door slimmer te eten en de juiste keuzes te maken. Door voeding te nemen die gezond voor je is en waar je meer energie van krijgt. Weet je dat je door gezond te eten bijvoorbeeld het risico op hart- en vaatziekten verminderd? Een gezonde basis maak ik. En daarnaast geniet ik nu volop van een ijsje, een stukje taart of een stukje chocolade. Maar nu kies ik voor iets wat ik echt wil en super lekker vindt: zoals  die lekkere caramel zeezout chocolade.

En als je die balans te pakken hebt dan voel je jezelf fitter, ben je minder moe, energieker en zit je lekkerder in je vel! Inmiddels ben ik -blijvend- 7 kilo lichter.

Ik ben aangesloten bij de BGN (Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland) en volg regelmatig cursussen en workshops. Doordat ik als gewichtsconsulent ben aangesloten wordt door veel verzekeraars (deels) een vergoeding gegeven voor de begeleiding.

 

Wil jij ook weten hoe je meer energie krijgt? Zoek jij een stok achter de deur, afvalcoach, voedingsadvies, hulp bij gezond afvallen? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen, een kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend. 

Tot snel!

Thecla 

Algemene Voorwaarden

Over mij: Over
bottom of page